PIZZERIA GRILLROOM STROMBOLI DRONTEN

PIZZERIA GRILLROOM STROMBOLI DRONTEN Gewoon genieten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Stromboli Dronten. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:43 Lekker hoor
21 jun 2022 om 21:13 Het eten was prima, de bezorgtijd was wel heel erg lang.
15 jun 2022 om 20:18 Altijd lekker en ben zelfs gebeld voor de zekerheid of alles naar wens was. Een top tent dus.
15 jun 2022 om 0:44 Super goed en s kwalitatief goed voedsel. Eten is vers en wordt warm bezorgd. De broodjes kebab waren rijkelijk gevuld met vlees, je krijgt zeker waar voor je geld. Medewerkers zijn erg vriendelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
14 jun 2022 om 22:19 Zeer goed eten en op tijd super plek om eten te bestellen
14 jun 2022 om 22:11 Goed gegeten snel bezorgd!
14 jun 2022 om 22:05 Snel bezorgd, heerlijk gegeten. Binnenkort ook een x zeker in het restaurant eten.
12 jun 2022 om 21:32 Heerlijke pasta.
12 jun 2022 om 21:25 Lekker hoor
7 jun 2022 om 23:19 Eten was koud toen het eindelijk bezorgd was
7 jun 2022 om 7:55 Het eten was heerlijk de prijs goed helaas de bezorging duurde heel lang maar we bestellen hier graag nog vaker
6 jun 2022 om 20:47 Meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling, waaronder voor onder dochter van 5. Na een uurtje maar even gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren werd ons verteld nog een half uurtje.. na 2 uur en een kwartier hebben we nog niets ontvangen